KATHRINE ODDEN
Kathrine Odden er utdannet sykepleier med videreutdanning i kosmetisk dermatologisk sykepleie. Det innebærer at hun har tatt både hudpleie og kosmetisk dermatolgisk hudbehandling for sykepleiere. Kathrine har en stor interesse for faget og holder seg stadig oppdatert ved å delta på kurs innen sitt fagområde. Kathrine er autorisert Restylanebehandler gjennom Galderma.

Kathrine er eier av Klinikk Odden AS som ble startet i 2014. Hun har også jobbet ett år på Teres/Aleris privatklinikk, som kosmetisk sykepleier.

MALENE DÜRBECK
Malene er utdannet sykepleier og har de siste 10 årene opparbeidet seg bred kunnskap og erfaring fra sykepleierfaget. Hun har alltid hatt en brennende interesse for hudhelse og estetiske behandlinger.
Malene er perfeksjonist til fingerspissene og vil gjøre alt hun kan for at du som kunde blir 100% fornøyd!

Malene utføre følgene behandlinger: Botox, EndyMed, laserbehandlinger, Dermapen 4, aquagold, mesoterapi, Belkyra (fettreduksjon), Plexr plus (kaldplasma), produktveiledning, hudpleiebehandlinger (peelinger) og farging av vipper/bryn m.m.
JANIKKE ENGEBØ SØBYE
Janikke er utdannet sykepleier, med videreutdanning i kosmetisk dermatologisk sykepleie fra Senzie Akademiet. Janikke har de siste 2 årene jobbet som kosmetisk sykepleier ved Renates dagspa i Kristiansand.

Hun har bred erfaring innen laser, Spherofill, kjemisk peeling, samt injeksjonsbehandlinger som fillers, Botox, Belkyra (fettreduksjon).
I tillegg jobber hun med hudpleie, farging av vipper/bryn, og setter gjerne sammen et hudprogram spesielt tilpasset din hud.

Janikke har en brennende interesse for det kosmetiske fagfeltet og har en god estetisk sans som kreves i denne bransjen.
_____________________________________________________________________________________________________


Klinikk Odden AS tilbyr et bredt spekter av behandlinger innen medisinsk hudpleie og hudproblem, i tillegg til klassisk hudpleie. Klinikk Odden er opptatt av å ha høy fagkompetanse, samt kunnskap om hvordan vi kan forebygge og behandle komplikasjoner. Hos Klinikk Odden har vi kunden i fokus, og setter alltid av god til hver kunde. Vi holder oss oppdatert på alle typer kosmetiske behandlinger til en hver tid, da faget er i stadig utvikling. Klinikken er tilknyttet en ansvarlig lege!

_____________________________________________________________________________________________________

Vår autorisasjon = din trygghet.
_____________________________________________________________________________________________________