RESTYLANE


Restylane® produseres av legemiddelselskapet Galderma (et av verdens største dermatologiske selskap). Restylane er en type filler som brukes til å fylle opp rynker og folder for å gjenskape tap av volum, for å skape ansiktsstruktur og forsterke huden, samt korrigere arr og tap av fettvev i underhuden. Restylane har en foryngende effekt på huden. Restylane inneholder ingen giftstoffer.

I min klinikk bruker jeg i hovedsak Restylane som inneholder hyaluronsyre (HA). Restylane er verdens mest dokumenterte filler med HA.
HA er et naturlig sukkermolekyl som produseres i hud og brusk hos både mennesker og dyr, og er grunnsubstansen i bindevev. Det som skiller Restylane fra andre fillere er at den er fremstilt som nesten identisk med kroppens egen hyaluronsyre, under 1% modifisert. Kroppen oppfatter filleren som dens egen HA, og gir derfor svært sjeldent reaksjoner.

Huden forandres etter hvert som vi blir eldre. Et av de viktigste stoffene i huden er nettopp HA, som binder opp til 1000 ganger sin egen vekt i vann og dermed bidrar til å fukte huden innenfra og skape fylde og struktur. Dette er med på å gi huden økt stabilitet og elastisitet. Når vi blir eldre svekkes kvaliteten på hyaluronsyren, og kollagen og elastinfibrer brytes ned. Alt dette gjør huden tørrere, spensten forsvinner og aldringstegn som linjer og rynker begynner å dukke opp.
Restylane kan da med stor fordel injiseres og dermed tilføre ny, frisk hyaluronsyre, slik at aldringstegn du ikke ønsker å beholde dempes eller glattes ut.

Kliniske studier viser også at Restylane hjelper kroppen til selv å øke produksjonen av kollagen, og kan således virke forebyggende på aldringsprosessen.


Hva kan Restylane gjøre for meg?

Restylane finnes i flere varianter som på forskjellige måter framhever eller forbedrer utseendet ditt.
Enten du ønsker å forynge huden, glatte ut rynker, gjenopprette volum i ansiktet, markere konturer eller definere leppene, så finnes det et produkt fra Restylane for deg.
Jeg som autorisert behandler vil velge det produktet som passer deg og din hudtype best.

*Glatte ut linjer
Linjer og rynker kan gi ansiktet karakter og personlighet, men ikke alle rynker er like flatterende. Restylane glatter ut linjene på en rask, enkel og trygg måte, og resultatet er naturlig, slik at du fortsatt beholder ditt eget utseende.

*Skape fyldigere lepper
Leppene er ansiktets midtpunkt, og får ofte mye oppmerksomhet. Restylane tilbyr to helt nyutviklede og spesialdesignede produkter for lepper. Restylane Lip Volume er spesielt utviklet for å skape fyldigere lepper, mens Restylane Lip Refresh gir fuktighet, mer definerte leppekonturer og en mer markert amorbue på en naturlig måte.
Begge produktene gjør leppene uimotståelig myke, og med lang varighet (opptil 6 mnd).

*Ansiktskonturering og volum
Med årene mister ansiktstrekkene sin rundhet. Restylane gjenoppretter raskt og enkelt volum i de mest utsatte områdene. Restylane kan også gi deg en mer definert hake eller mer markerte kinnben.

*Hudforyngelse – Forbedre hudens spenst og struktur
Restylane Skinboosters er en prisbelønnet og anerkjent skjønnhetsbehandling som gir huden glød ved å glatte ut huden skånsomt og naturlig fra innsiden. Ved å fylle på med HA under huden, øker Restylane Skinboosters fuktbalansen og gir huden bedre spenst og struktur. Det er vitenskapelig bevist at Restylane Skinboosters forbedrer hudkvaliteten, og produktet kan blant annet brukes til å forynge utseendet på ansikt, hals, utringning og hender.


Må jeg ta bedøvelse?

Ettersom alle opplever smerte forskjellig, leveres Restylane både med og uten innebygd bedøvelse, noe som kan føles betryggende. En bedøvelseskrem eller en såkalt nerveblokade (som hos tannlegen), kan også være et bra alternativ for å gjøre behandlingen så behagelig som mulig.

Hvor lenge er effekten av Restylane synlig?

Resultatet av kun én behandling er synlig umiddelbart, og kan vare i inntil et år. Med oppfølgingsbehandling i løpet av ni måneder etter din første behandling, kan den synlige effekten av Restylane vare i inntil 18 måneder.
Etter en leppebehandling kan det være behov for oppfølgingsbehandling etter seks måneder.

Hvordan vil jeg se ut rett etter behandlingen?

Siden behandlingen er rask og ikke medfører kirurgi, kan du uten større problemer gjenoppta dine vanlige gjøremål rett etter behandlingen, men du må regne med enkelte reaksjoner knyttet til injeksjonen. Det er vanlig at man blir rød, hoven, øm eller får kløe i det behandlede området. Slike reaksjoner forsvinner normalt av seg selv i løpet av én til to dager. Etter en leppebehandling kan du være hoven noe lenger. Andre reaksjoner kan i sjeldne tilfeller vare i inntil to uker. Du bør alltid diskutere eventuelle behandlinger og sykdommer du har hatt tidligere med behandleren din på forhånd.

Før behandling

Du bør unngå å ta kosttilskudd som vitamin E, fiskeolje, ingefær eller hvitløk ca en før behandlingen. Dette er for å redusere risikoen for å få blåmerker.

Etter behandling

Du som kunde kommer til å få både en skriftlig og verbal instruksjon om hvordan oppfølgingen etter filler- behandlingen skal foregå. Det frarådes å massere de områdene som er blitt behandlet da det kan skje en forskyvning av produktet, samt at det kan oppstå klumper.


Personer og tilstander man ikke skal behandle:


Gravide

Infeksjoner

Feber

Aktiv herpes i området

Personer under 18 år
FØR OG ETTER BILDER