Noon Aesthetics er en ny generasjon hudpleieserie som gir oss mulighet til å ha høye konsentrasjoner av ingredienser, men minimalt med bivirkninger og hudirritasjoner grunnet deres patenterte Dermshield kompleks.

Dette er din komplette hudserie som kan behandle alle hudtilstander og hudtyper effektivt med minimalt med nedetid og vevsirritasjoner.

Unike ingredienssammensetninger og med innovasjon i fokus bringer Noon Aesthetics deg til nye høyder innen behandling av hud.

Den russiske kjemikeren Masha Minkin har over 20 års erfaring innenfor kosmetisk kjemi og biologi. Hun har en enorm forståelse for faget og de komplekse utfordringene vi som behandlere står ovenfor hver enste dag når det gjelder å behandle ulike hudtilstander på en effektiv måte.

Noon Aestehtics bruker ingredienser vi ikke finner i andre hudserier og med eget forskningssenter, produksjon og lager har de full kvalitetssikring på hele prosessen fra ide til ferdig produkt.

Vi tar deg inn i Noon Aesthetics verden av hudpleieprodukter og ulike peelinger til bruk i klinikk og lar resultatene snakke for seg selv.