MICROBLADINGHVA ER MICROBLADING?
Microblading‬ er en ganske ny form for ‪permanentmakeup‬. Teknikken består av å tilføre pigment til huden ved hjelp av et fint blad bestående av mange små nåler. Hårstråene som blir "risset" inn gir et naturlig resultat, ved at hårstråene kan bli veldig skarpe og tynne.
Metoden er ideel for alle som vil fremheve brynene sine, fylle inn noen hår, og for de som ønsker seg ‪‎naturligebryn‬ som ikke ser sminket ut.


PERMANENT MAKEUP

Permanent Make-up er en form for kosmetisk tatovering. Behandlingen frisker opp og forsterker et konturløst ytre. Teknikken klinikken benytter seg av refereres ofte til som "mikro pigmentering", "mikro pigment-implantasjon", ”countour Make-up”, eller "dermografi".


BEHANDLINGEN

Permanent kosmetisk Make-up teknikk består i å implantere bittesmå pigmenter ca 0,5 mm ned i huden - ned til dermis / lærhuden, mens tradisjonell kroppstatovering implanteres 2 mm ned, noe som kan gjør at det blir sittene for alltid. Ett til to påfyll er vanligvis påkrevd etter ca. 2 uker og er inkludert i prisen. De spesialdesignede nålene og teknikken gjør behandlingen nærmest smertefri. Behandling tar ca. 2 timer inkludert opptegning. De første dagene tilføres huden en spesialkrem for å hindre skorpedannelse. Dessuten bør man ikke utsette huden for sol, parfymerte produkter samt badstu de første dagene etter behandling. All tatovering svekkes over tid, og vil etterhvert nesten forsvinne. For å opprettholde et jevn resultat, anbefales det å fylle på etter 1 år.


HVEM KAN FÅ BEHANDLING
Permanent Make- up kan utføres på kvinner og menn over 18 år, som ønsker en enklere hverdag. Den benyttes blant annet til idretssutøvere, rekonstruksjon etter operasjoner, delvis eller fullstendig hårløshet, hudområder som mangler pigment og til alle som sliter med tidsklemma. Permanent Make- up benytter allergistestede mineralfarger og er derfor perfekt til de som har allergier mot vanlig make up.

RISIKO
Valg av feil farge og form er en risiko. Det er derfor viktig at du oppsøker en kvalifisert Permanent Make-up artist som benytter godkjente farger og engangsnåler for optimal hygiene, slik klinikk Odden gjør. Klinikken tegner alltid opp før behandlingen begynner, slik at du som kunde kan se utfallet av behandlingen.

KATHRINE SIN ERFARING
Hun fullførte sin permanent makeup utdannelse hos Long-Time-Liner i år 2001. I tillegg har hun studert 1 år ved Artcomplexion makeup skole i Oslo. Kathrine har også vært nominert til Norgesmester i makeup, hun har en god estetisk sans, og liker det som ser naturlig ut. I den senere tiden har Kathrine tatt flere vidrekommende kurs innen microblading.