MESOTERAPIMesoterapi vitamin-injeksjoner er utviklet for at aktive ingredienser kan nå direkte igjennom de ulike hudlagene.
Mesoterapi formuleringene kan tilpasses ulike indikasjoner for korrekt behandlings protokoll i forhold til hva som skal behandles uten kontraindikasjoner.

I denne behandlingen setter man sammen ingridienser som vitaminer, antioksidanter, hudoppstrammende og fuktighetsgivende komponenter for å gi huden glød, vitalitet og spenst. Behandlingen er tilnærmet smertefri og innebærer lite eller ingen nedetid.
Alle formuleringene er dessuten uten tilsetningsstoffer og er helt rene og sterile.

Mesoterapi brukes for å behandle:

- tørr, slapp og uelastisk hud
- rynker
- ujevn hudtone
- solskader
- akne arr

Effekten ses med det samme, men best 1-2 uker etter behandlingen. Vi anbefaler å gjennomføre 4 behandlinger, da dette kan gi en mer langvarig effekt.

På klinikk Odden AS bruker vi U225 Mesogun til våre mesoterapi behandlinger. Dermatic Mesogun maskinen er utviklet som et presist og effektivt verktøy for Mesoterapi-injeksjoner.
Prinsippet med Dermatic Mesogun innebærer bruk av komprimert luft som gir den veldig tynne nålen en presis og høy injeksjonshastighet ned i dermis.