SUPER ELIXIR™ Alkalising Greens
Vår moderne livsstil gjør at vi bombarderes med giftstoffer. Alt fra kjemikalier i kosten til utslipp i atmosfæren og dagliglivets stress. Maten vi spiser, er ikke alltid så næringsrik som vi tror og ønsker. Kroppen vår må jobbe overtid for å motvirke de skadelige effektene av disse påvirkningene.

Det finnes ikke tilsvarende produkt på markedet i dag, noe som har gjort dette til en bestselger verden over. Det er en nøyaktig sammensatt kombinasjon av 45 planteingredienser, inkludert super greens, kinesiske urter, probiotika, prebiotika, fordøyelsesenzymer og maitake-sopp. Hver ingrediens i Alkalising Greens har blitt tilsatt i konsentrasjoner beregnet for å gi best mulig synergi-effekt og optimere funksjonen til alle dine 11 kroppssystemer, bl.a. fordøyelsessystemet, hormonbalansen, hår/hud/negler, sirkulasjonssystemet og nervesystemet.

Alle ingrediensene er hentet fra naturlige og økologiske matvarer, og er fremstilt i Australia. Inneholder ikke melkeprodukter, gluten eller konserveringsmidler. Passer for veganere.
BRUK
🌱Ta tilskuddet daglig, på morgenen.
🌱Bland to teskjeer (10g) med filtrert vann, kokosvann, mandelmelk eller i din favoritt-smoothie.
🌱Serveres kaldt.
🌱Drikk rett etter blanding, da fiberet i pulveret sveller i kontakt ved væske.
🌱Kan brukes av kvinner og menn over 15 år.
🌱Kan blandes med SUPER ELIXIRTM Nourishing Protein.
🌱For best opptak, drikk Alkalising Greens en time før eller etter kaffe/koffein.
🌱Oppbevares kjølig, mørkt og tørt.
🌱Skal ikke varmes opp.
🌱Gravide bør kun bruke produktet i samråd med lege.
🌱Unngå å ta tilskuddet på kvelden, da man kan oppleve økt energinivå etter inntak.
THE SUPER ELIXIR™ Sleep welle te
Teen inneholder er en unik kombinasjon av legevendelrot, humle og praktskjoldbærer som virker avslappende for bedret søvn. Disse tre kraftige ingrediensene er kombinert med sitronbalsam, pasjonsblomst og naturlig sitron og mango blomst for å lage en mild fruktig og beroligende drikke.

OPPSKRIFT: Legg 1 tepose i varmt (ikke kokende) vann i 2-10 minutter. Bør helst tas før leggetid, men kan brukes opptil tre ganger daglig.
Pris: 849,-


HVILKE EGENSKAPER HAR DE TRE VIKTIGSTE URTENE?

🌱PRAKTSKJOLDBÆRER :
En kraftig medisinsk urt brukt i et bredt spekter av nervøse forhold, inkludert søvnløshet og angst.

🌱LEGEVENDELROT :
Et meget vanlig middel for søvnløshet, kan denne urtene forbedre søvnkvaliteten, hastigheten til å sovne og oppmuntre dyp søvn.

🌱HUMLE :
Har en beroligende og søvnfremmende virkning i kombinasjon med legevendelrot. Den fremmer også fordøyelsen, og virker krampeløsende på glatt muskulatur.